Home • faq

Veel gestelde vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen.

Tickets

Is het mogelijk om een stadiontour te boeken?

In overleg is dit vaak wel te realiseren, meestal is het niet mogelijk om een stadiontour op een wedstrijddag zelf te boeken.

Zijn de zitplaatsen naast elkaar in het stadion?

Wij verkopen alleen voetbaltickets naast elkaar. Mochten wij hiervan afwijken dan zullen wij dit duidelijk vermelden en u hiervan persoonlijk op de hoogte stellen.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn wedstrijdticket?

Dit verschillend per club, vaak worden de tickets per mail verzonden, deze kunt u dan zelf uitprinten.  Ophalen bij de ticketoffice bij het stadion behoort ook tot de mogelijkheden. Precieze details staan in de bevestigingsmail van uw bestelling.

Krijg ik een e-ticket of een fysiek ticket?

Vaak krijgt u een e-ticket, deze kunt u zelf uitprinten. Mocht u een fysiek ticket ontvangen dan krijgt u hiervan persoonlijk bericht.

De prijs op het ticket is anders vermeld dan ik betaald heb, hoe kan dit?

Wij kopen de tickets in bij verschillende partijen, hierdoor betalen wij als inkopende partij ook een andere prijs dan er op het ticket vermeld staat.

Zijn alle wedstrijden beschikbaar?

Op het moment van boeken zijn alle wedstrijden beschikbaar. Het kan onverhoopt voorkomen dat het toch uitverkocht blijkt te zijn. In dat geval ontvangt u het volledige bedrag terug of vinden wij in overleg met u een passend alternatief.

Voetbalreis

Is het mogelijk om meerdere wedstrijden te bezoeken tijdens de reis?

Hier proberen wij altijd voor te gaan. Niks is leuker tijdens een voetbaltrip om verschillende wedstrijden te bezoeken. Bekijk hiervoor onze “Combi tickets” pagina. Heeft u zelf wat gevonden wat hier niet tussenstaat? Neem contact met ons op en wij gaan proberen aan uw wensen te voldoen.

Hoelang duurt een voetbalreis?

Normaliter verzorgen wij een reis met 2 hotelovernachtingen, heeft u liever één overnachting neem dan contact met ons op. Wilt u langer verblijven, ook dit is mogelijk. Er zullen dan wel extra kosten in rekening gebracht worden voor de extra hotelovernachtingen. Neem ook hiervoor contact met ons op.

Vanaf welk vliegveld vlieg ik?

Meestal vanaf Amsterdam. Heb je liever Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of Düsseldorf Airport? Neem dan contact met ons en dan gaan wij de mogelijkheden onderzoeken.

Is het mogelijk om een reis verzekering af te sluiten?

Op dit moment dat nog niet mogelijk, wij zijn aan het onderzoeken of dit in de toekomst wel kan.

Ligt ons hotel bij het stadion?

Vaak is dit niet het geval. De stadions liggen over het algemeen buiten het centrum en zijn daarom niet aantrekkelijk om te verblijven. Wij bieden daarom hotels aan die dicht bij het centrum liggen, zo zie je ook nog wat van de stad.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn vliegtickets en hotelvoucher?

In de week voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u van ons de boardingpassen en hotelvoucher. Wij zullen alle informatie tijdig per mail met u delen.

Algemeen

Hoe kom ik met Tickethome in contact voor vragen over mijn bestelling?

Via onze contactpagina zijn er verschillende contact opties, wij streven ernaar om u altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Ik heb geen boekingsbevestiging gekregen via de mail, wat nu?

Direct na uw boeking krijgt u een bevestiging via de mail. Het kan zijn dat de mail terechtkomt in de Spam of Reclame box, kijk hier voor de zekerheid in. Is dit niet het geval? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Hoe gaat Tickethome om met mijn persoonsgegevens?

Bij Tickethome hechten wij veel waarde aan privacy, wij zullen uw gegevens daarom niet verstrekken aan derden. Meer informatie vind u in onze Privacy verklaring.

Maakt Tickethome gebruik van cookies?

Ja, dit doen wij om het surfgedrag van de bezoeker bij te houden en onze website verder te optimaliseren.

Hoe kan ik betalen?

Tickethome maakt gebruik van een online betaalsysteem. U kunt direct na de boeking de betaling via verschillende methoden voltooien.

Zijn er nog bijkomende kosten na afronding van onze bestelling?

Nee, op de site staan de totaalprijzen. Extra toeslagen achteraf vinden wij maar niks.