Premier League

Bekijk

Serie A

Bekijk

La Liga

Bekijk

LOSSE TICKETS

Bekijk hier alle wedstrijden

Bekijk tickets

COMBI TICKETS

Bekijk hier alle combi tickets

Bekijk tickets

COMPLETE REIZEN

Bekijk hier alle complete reizen

Bekijk alle reizen

Passie voor voetbal

Zitplaatsen naast elkaar

Altijd persoonlijk advies

Competities

Aankomende wedstrijden

Over TicketHome

Welkom bij Tickethome, het ticketbureau wat u voorziet van goedkope voetbaltickets of complete reizen!

Meer lezen
5.0
Based on 24 reviews
marcella G.
marcella G.
17:57 27 Oct 23
Goed georganiseerde voetbaltrip naar Londen, Tottenham Hotspur. Het hotel zat op een goede locatie naast een metrostation. Bij vragen was er voorafgaand en tijdens de reis ook snel en goed contact.
Gerard J.
Gerard J.
17:06 27 Oct 23
W H.
W H.
17:16 02 Oct 23
Stan S.
Stan S.
08:53 30 Apr 23
Met een groep van vijf personen wilden we naar de wedstrijd AS Roma - AC Milan. We hebben de kaarten geregeld via Tickethome. Deze hebben we direct na betaling via de mail ontvangen. Wat ons betreft levert Tickethome een hele goede service. Zeker een aanrader!
Bart De H.
Bart De H.
22:12 24 Apr 23
Prima gasten die hun afspraken nakomen en goed communiceren. Mooie pot in Dortmund gezien waar ze Spitzenreiter werden. Stoeltjes voor een alleszins redelijke prijs. Goed adres.
Herman B.
Herman B.
17:17 15 Apr 23
Perfecte plaatsen en goede begeleiding door Tickethome. Betrouwbaar en goede service. Een echte aanrader!
Marcel B.
Marcel B.
09:50 11 Apr 23
Afgelopen weekend met 5 personen naar Berlijn geweest. Deze reis is naar volle tevredenheid georganiseerd door Tickethome. De wedstrijd Hertha BSC - RB Leipzig bezocht. Prima plekken in het stadion. Ook de reis (trein) en het hotel ( hotel Berlin) is geboekt door Tickethome. Wij gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze organisatie. Top.
Paul G.
Paul G.
13:23 10 Apr 23
Bedankt voor de service. Top geregeld allemaal!
Peter S.
Peter S.
08:53 09 Apr 23
Tickets voor Borussia Dortmund gekocht via Tickethome. Alles top geregeld en voor een schappelijke prijs.
Bart G.
Bart G.
18:49 20 Mar 23
Raymond Van K.
Raymond Van K.
14:30 19 Mar 23
Geweldige buitenlandse voetbal trip (Borussia Dortmund - Köln) beleeft dankzij Tickethome..Ik kan hen zeer aanbevelen, het contact is persoonlijk, snel, eerlijk, uitgebreid en professioneel.. Ik kan niet wachten tot ik een volgende trip boek, en zeeeeeker weer via Tickethome... Bedankt voor de onvergetelijke ervaring!
Hansie H.
Hansie H.
08:04 05 Mar 23
Manchester United - Barcelona Uitstekend geregeld en een geweldige ervaring....TopHans en Niels
Joey T.
Joey T.
20:04 04 Mar 23
Gisteren bezocht ik samen met mijn zoon de topwedstrijd Borussia Dortmund tegen Red Bull Leipzig en wat een top avond en mooie belevenis hebben wij samen gehad!Daarnaast mijn complimenten wat betreft de communicatie en service van Tickethome.Wil je een voetbalwedstrijd in het buitenland bezoeken, dan raad ik Tickethome jullie van harte aan!
Harro S.
Harro S.
09:21 22 Feb 23
Wat een topdag hebben wij gehad bij Dortmund! De sfeer, de supporters, het stadion en ‘die gelbe wand’, wat een belevenis.De communicatie en service van Tickethome is fantastisch! Ik zou het iedereen aanbevelen om je voetbaltickets via hen te regelen.
Pascal S.
Pascal S.
18:34 20 Feb 23
Afgelopen zondag na Borussia Dortmund tegen Hertha BSCgeweest met me vader. We hadden uitstekende plaatsen voor een uitstekende prijs!! Zeker voor herhaling vatbaar om nog een keer met jullie te gaan. De wedstrijd was ook prima trouwens!
Daan Van den E.
Daan Van den E.
10:28 20 Feb 23
Afgelopen zondag naar Borussia Dortmund - Hertha BSC geweest. Top service, ik ga zeker nog een keer een wedstrijd bezoeken via Tickethome!
Illian G.
Illian G.
10:18 13 Feb 23
We waren met een redelijk grote groep 10+ personen maar we konden met iedereen bij elkaar zitten. Super goede plekken. Prijs/Kwaliteit echt top. Zeker nog eens vaker een voetbalwedstrijd/trip laten regelen door tickethome!
Luc F.
Luc F.
21:08 24 Jan 23
Prachtig weekendje Madrid gehad, de stad en een prachtige wedstrijd van Atlético Madrid vs Barcelona gezien. Kortom, perfect geregeld!
Sjoerd M.
Sjoerd M.
14:26 23 Jan 23
Goede kaarten voor een hele nette prijs. Wij gaan zeker vaker kaarten bij jullie bestellen. Aanrader dus
Paul H.
Paul H.
19:11 22 Jan 23
Last-minute kaartjes (Sevilla- Getaffe) voor onze groep (10 personen)geregeld. Prima service, snel gehandeld en goede plekken!
P.
P.
17:06 27 Oct 22
Super geregeld 🙂
Kiki S.
Kiki S.
12:03 19 Oct 22
Top service! Goede prijs, tickets snel ontvangen! Ga zeker nog vaker kaartjes kopen.
Stefan I.
Stefan I.
09:59 15 Oct 22
Onlangs tickets gekocht voor Borussia Dortmund tegen Sevilla in de Champions League; mooie plekken en een nette prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Brent H.
Brent H.
15:04 14 Oct 22
Met een paar vrienden wilden we graag een wedstrijd in Engeland bezoeken. Op meerdere websites het aanbod gekeken maar uiteindelijk gekozen voor Tickethome. We zijn naar de wedstrijd Tottenham Hotspur – Southampton geweest en hebben een fantastisch weekend gehad. Het hotel was op een mooie afstand van het centrum, ideaal. Transport naar het stadion was ook top, als je weet hoe het werkt tenminste. De communicatie was goed en we kregen wat tips toen we er niet uitkwamen met het openbaar vervoer. Zeker een aanrader om hier je wedstrijdtickets te kopen!
js_loader